Containerverhuur Den Bosch

Op zoek naar containerverhuur in Den Bosch? Theo Heijmans Transport & Containerverhuur is u graag van dienst! Centraal gelegen op industrieterrein De Kruisstraat in Rosmalen, zijn wij dé partij voor snel en goedkoop containerverhuur in Den Bosch.

 

Huur een container voor uw afval

Theo Heijmans verhuurt containers voor afvalverwerking. Of het nu gaat om afval van een groot bouwproject, maai- of snoeiafval of een grote lading grond: wij bieden een breed assortiment aan containers, waarmee u snel van uw afval af bent. Containerverhuur door Theo Heijmans staat dan ook voor een breed scala aan mogelijkheden. Zo bieden wij afvalcontainers en opslagcontainers, van 2m3 tot 40m3.

Containerverhuur in Den Bosch begint met Theo Heijmans. Wij adviseren u graag over het soort container dat past bij uw klus. Dat hangt onder andere samen met het afval waar u mee te maken heeft. Zoekt u een container voor puin, groen-afval, hout, afval van uw dak, grond of bouw- en sloopafval? Voor containerverhuur is het handig te weten onder welke categorie uw afval valt. Komt u er niet uit? Wij kiezen graag samen met u de juiste afvalcontainer uit.

Containerverhuur in drie simpele stappen

Bij Theo Heijmans huurt u een container in drie simpele stappen: u vult uw contactgegevens in (stap 1), kiest het soort afval dat u wilt verwerken en wanneer u de container afgeleverd wilt hebben (stap 2) en vult het afleveradres in (stap 3). Alles online en binnen een paar klikken gebeurd. Zo snel en simpel kan containerverhuur in Den Bosch geregeld zijn! Bent u op zoek naar containerverhuur met spoed? Dan kunnen wij de container meestal dezelfde dag nog plaatsen!
Klik hier voor containerverhuur Den Bosch

Flexibel containerverhuur Den Bosch

Kiest u voor containerverhuur in Den Bosch bij Theo Heijmans, dan kiest voor een groot aantal voordelen op het gebied van containerverhuur. Zo zorgen wij voor een snelle wisseling van volle containers en zijn wij zeer flexibel: we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar. We bieden scherpe tarieven en hebben bovendien altijd de container die past bij uw afvalprobleem.

 

Meer dan alleen containerverhuur Den Bosch

Door onze centrale ligging kunt u bij ons, behalve voor containerverhuur Den Bosch, ook terecht voor containerverhuur in de rest van Noord-Brabant. Wij zijn actief in o.a. onderstaande plaatsen:

Adres

Vinkenveld 2E
5249 JP Rosmalen
Telefoon: 073-5215249
E-mail: info@theoheijmans.nl
Ga naar contactpagina

Openingstijden

 Maandag  07:00-17:30
 Dinsdag  07:00-17:30
 Woensdag  07:00-17:30
 Donderdag  07:00-17:30
 Vrijdag  07:00-17:30
 Zaterdag  07:00-12:00

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

Verzenden

wijzer

Theo’s grote afvalwijzer: van groen- tot puinafval

Voor u een container huurt is het handig te weten onder welke categorie uw afval valt? Zo huurt u straks de meest geschikte container voor uw klus.
Bekijk de afvalwijzer

 

Meest gekozen containers