CONTAINER HUREN VUGHT

Een container huren voor uw project in Vught begint bij Theo Heijmans. Theo Heijmans Transport en Containerverhuur verhuurt al sinds 1988 containers aan zakelijk en particulier Brabant. Zo kunt u bij ons een afvalcontainer of opslagcontainer huren, in verschillende maten. Wilt u een kleine container huren of heeft u juist een container nodig voor een groot project? Wij bieden containers van 2mtot 40m3.

EEN CONTAINER HUREN VOOR UW PROJECT IN VUGHT

Een container huren in Vught is bij vele projecten een goed idee. Groot bouwproject, een boom kappen of een kamer opknappen? U houdt altijd een hoop afval over. Door een container te huren, weet u zeker dat u uw afval snel en eenvoudig kwijt kunt. Een container huren begint bij het categoriseren van het afval dat u hebt. Dit bepaalt namelijk voor een belangrijk deel welke container wij voor u inzetten. Puin, hout, grond, groenafval, bouw- en sloopafval of afval van uw dak… Voor ieder afvalprobleem bieden wij een oplossing. Op zoek naar containerverhuur in de omgeving van Vught en hebt u daar hulp bij nodig? Wij helpen u graag bij uw keuze met een goed advies.

Klik hier om direct een container te huren in Vught

CONTAINERVERHUUR NABIJ VUGHT IS EENVOUDIG GEREGELD

Containerverhuur voor uw project in Vught? Dan is Theo Heijmans hét adres voor u. Centraal gelegen op industrieterrein De Kruisstraat in Rosmalen, bedienen we klanten in heel Noord-Brabant. Bovendien is onze dienstverlening bij het huren van een container in Vught zeer flexibel, hanteren we scherpe tarieven en kunnen we indien gewenst snel leveren. Heeft het huren van een container spoed voor u? Wij kunnen ervoor zorgen dat de container dezelfde dag nog bij u voor de deur staat. Bovendien zorgen wij altijd voor een snelle wisseling van volle containers, zodat u weer verder kunt. Reserveer online of bel ons op 073 521 5249.

Meer dan alleen container huren Vught

Door onze centrale ligging kunt u bij ons, behalve voor container huren Vught, ook terecht voor het huren van een container in de rest van Noord-Brabant. Wij zijn actief in o.a. onderstaande plaatsen:

Adres

Vinkenveld 2E
5249 JP Rosmalen
Telefoon: 073-5215249
E-mail: info@theoheijmans.nl
Ga naar contactpagina

Openingstijden

 Maandag  07:00-17:30
 Dinsdag  07:00-17:30
 Woensdag  07:00-17:30
 Donderdag  07:00-17:30
 Vrijdag  07:00-17:30
 Zaterdag  07:00-12:00

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

Verzenden

wijzer

Theo’s grote afvalwijzer: van groen- tot puinafval

Voor u een container huurt is het handig te weten onder welke categorie uw afval valt? Zo huurt u straks de meest geschikte container voor uw klus.
Bekijk de afvalwijzer

 

Meest gekozen containers