THEO HEIJMANS CONTAINERVERHUUR

Een groot bouwproject, een boom kappen of een kamer opknappen: u houdt altijd veel afval over. Een bouwbak van een professioneel afvaltransportbedrijf is dan geen overbodige luxe. Theo Heijmans Transport & Containerverhuur verhuurt al sinds 1988 containers aan zakelijk en particulier Brabant.

Door onze centrale ligging op industrieterrein De Kruisstraat in Rosmalen leveren wij onze containers altijd snel, zodat u zo van uw afval af bent. Zo snel zelfs dat wanneer er haast bij geboden is, wij uw container dezelfde dag nog kunnen plaatsen.

Wij hebben een ruim assortiment afvalcontainers (van 2m³ tot 40m³), opslagcontainers en palletcontainers. Hierdoor hebben wij voor elk afvalprobleem een gepaste oplossing. Dit, in combinatie met onze flexibele uren en scherpe tarieven, maakt ons een solide partner op het gebied van containerverhuur en (afval)transport.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

Verzenden

wijzer

Theo’s grote afvalwijzer: van groen- tot puinafval

Voor u een container huurt is het handig te weten onder welke categorie uw afval valt? Zo huurt u straks de meest geschikte container voor uw klus.
Bekijk afvalwijzer