Container huren Schijndel

Heeft u een klus in Schijndel waar u veel afval overhoudt? Dan kan het huren van een afvalcontainer uitkomst bieden. Bij Theo Heijmans Transport en Containerverhuur bent u aan het juiste adres om een container te huren in Schijndel. Gevestigd in Rosmalen, kunnen wij u altijd snel en goedkoop van dienst zijn.

Al sinds 1988 is Theo Heijmans hét adres voor containerverhuur in Noord-Brabant voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Een professioneel afvaltransportbedrijf dat u graag verder helpt wanneer u een container wilt huren in Schijndel. Hier kunt u niet alleen snel en goedkoop een container huren, maar kunt u ook rekenen op een prima service. Zo staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, en zorgen we altijd voor een snelle wisseling van volle containers.
Klik hier om snel en goedkoop een container te huren in Schijndel.

 

Container huren voor iedere klus

Bij Theo Heijmans bieden we een afvalcontainer voor iedere klus. Wij hebben een breed assortiment containers, voor verschillende afvalsoorten, in verschillende maten. Om een container te kunnen huren in Schijndel, is het allereerst van belang te weten met welke afvalsoort u te maken heeft. Heeft u snoeiafval, hout, puin, afval van uw dak, grond of bouw- en sloopafval? U bepaalt het met onze afvalwijzer. Vervolgens kunt u eenvoudig online de afvalcontainer huren die bij uw klus past.

 

Container huren met extra service

Heeft u met spoed een afvalcontainer nodig? Vaak kunnen wij nog dezelfde dag een container leveren. U belt ons of huurt uw container online, wij regelen de rest. Bovendien zorgen wij altijd voor een snelle wisseling van volle containers voor lege. We zijn VCA-gecertificeerd, zijn flexibel en hanteren scherpe tarieven. Hebt u hulp nodig om te bepalen welke container u wilt huren in Schijndel? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Container huren Uden

Meer dan alleen container huren Schijndel

Snel en goedkoop een container huren kan niet alleen in Schijndel, maar ook in de rest van Noord-Brabant. Wij zijn actief in o.a. onderstaande plaatsen:

Adres

Vinkenveld 2E
5249 JP Rosmalen
Telefoon: 073-5215249
E-mail: info@theoheijmans.nl
Ga naar contactpagina

Openingstijden

 Maandag  07:00-17:30
 Dinsdag  07:00-17:30
 Woensdag  07:00-17:30
 Donderdag  07:00-17:30
 Vrijdag  07:00-17:30
 Zaterdag  07:00-12:00

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

Verzenden

wijzer

Theo’s grote afvalwijzer: van groen- tot puinafval

Voor u een container huurt is het handig te weten onder welke categorie uw afval valt? Zo huurt u straks de meest geschikte container voor uw klus.
Bekijk de afvalwijzer

 

Meest gekozen containers