Opslagcontainer huren Den Bosch

Een opslagcontainer huren nabij Den Bosch doet u voordelig en snel bij Theo Heijmans Transport & Containerverhuur. Een opslagcontainer is dé uitkomst wanneer u uw huis gaat verbouwen en niet veel wilt sjouwen met uw inboedel. Door onze opslagcontainer staat uw inboedel veilig opgeborgen, bij u voor de deur. Bij ons kunt u 7 dagen in de week, 24 uur per dag bij ons terecht voor de beste service.

Een opslag container huren nabij Den Bosch voor opslag en verhuizing

Een opslagcontainer die u kunt huren nabij Den Bosch is geschikt voor het opslaan van uw inboedel tijdens een verbouwing. Wist u ook dat u een opslagcontainer kunt huren voor uw verhuizing? Een opslagcontainer is erg ruim waardoor uw gehele inboedel vaak in één keer kan worden verhuisd. Een ander groot voordeel is dat u de volledige controle heeft bij het verhuizen met een opslagcontainer. U bent degene die de container in én uitruimt. De verhuurder regelt enkel het plaatsen en vervoeren.

Eenvoudig een opslagcontainer huren nabij Den Bosch

Het huren van een opslagcontainer is erg gemakkelijk. U selecteert de container op onze website, vult uw gegevens in en klikt op ‘bestellen’. Wilt u liever telefonisch een opslagcontainer reserveren? Geen probleem. Bel ons op het nummer 073 521 5249 Een van onze medewerkers staat u graag 24/7 te woord. Voor de ophaalservice van uw container kunt u ook terecht op onze website.

Meer dan alleen container huren Den bosch..

Door onze centrale ligging kunt u, naast container huren Den bosch, ook ver daarbuiten makkelijk een container bij ons bestellen. Wij zijn actief in o.a. onderstaande plaatsen in brabant.

Adres

Vinkenveld 2E
5249 JP Rosmalen
Telefoon: 073-5215249
E-mail: info@theoheijmans.nl
Ga naar contactpagina

Openingstijden

 Maandag  07:00-17:30
 Dinsdag  07:00-17:30
 Woensdag  07:00-17:30
 Donderdag  07:00-17:30
 Vrijdag  07:00-17:30
 Zaterdag  07:00-12:00

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

Verzenden

 

wijzer

Theo’s grote afvalwijzer: van groen- tot puinafval

Voor u een container huurt is het handig te weten onder welke categorie uw afval valt? Zo huurt u straks de meest geschikte container voor uw klus.
Bekijk de afvalwijzer

Meest gekozen containers