Container verhuur in Uden

Voor containerverhuur in de regio Uden bent u specialist Theo Heijmans Transport & Containerverhuur in Rosmalen op de juiste plaats. Al sinds 1998 zijn wij uw partner voor het huren van een opslag- of afvalcontainer in omgeving Uden, ongeacht de maat die u nodig heeft. Wilt u een kleine container huren of heeft u juist een container nodig voor een groot project? Wij bieden containers van 2 tot 20 m³.

Voor elk project de juiste container bij onze containerverhuur vlak bij Uden

Een afvalcontainer huren in de omgeving van Uden is bij veel projecten een goed idee. Heeft u een groot bouwproject, wilt u een boom kappen of een kamer opknappen? U houdt altijd een hoop afval over. Door een afvalcontainer te huren, weet u zeker dat u dit afval snel en eenvoudig kwijt kunt tijdens uw project in Uden. Een container huren begint bij het categoriseren van het afval dat u heeft. Dit bepaalt namelijk voor een belangrijk deel welke container wij voor u inzetten. Puin, hout, grond, groenafval, bouw- en sloopafval of afval van uw dak, voor ieder afvalprobleem bieden wij een oplossing met een te huren container. Wilt u gebruikmaken van onze containerverhuur nabij Uden en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze en zorgen voor goed advies.

Snel en eenvoudig een container huren vanuit Uden

Wilt u een afvalcontainer huren voor uw project in Uden? Dan is Theo Heijmans de perfecte oplossing voor u. Centraal gelegen op industrieterrein Kruisstraat in Rosmalen, bedienen we klanten in heel Noord-Brabant. Bovendien is de dienstverlening van onze containerverhuur in regio Uden zeer flexibel, hanteren we scherpe tarieven en kunnen we indien gewenst de container vandaag nog leveren. Heeft het huren van een container spoed voor u? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 073 521 5249. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Container huren Uden

Meer dan alleen container huren Uden

Door onze centrale ligging kunt u bij ons, behalve voor container huren Uden, ook terecht voor het huren van een container in de rest van Noord-Brabant. Wij zijn actief in o.a. onderstaande plaatsen:

Adres

Vinkenveld 2E
5249 JP Rosmalen
Telefoon: 073-5215249
E-mail: info@theoheijmans.nl
Ga naar contactpagina

Openingstijden

 Maandag  07:00-17:30
 Dinsdag  07:00-17:30
 Woensdag  07:00-17:30
 Donderdag  07:00-17:30
 Vrijdag  07:00-17:30
 Zaterdag  07:00-12:00

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

Verzenden

wijzer

Theo’s grote afvalwijzer: van groen- tot puinafval

Voor u een container huurt is het handig te weten onder welke categorie uw afval valt? Zo huurt u straks de meest geschikte container voor uw klus.
Bekijk de afvalwijzer

 

Meest gekozen containers