Container huren Rosmalen

Voor voordelige en snelle afvalcontainerverhuur in de buurt van Rosmalen, kunt u vertrouwen op Theo Heijmans Transport & Containerverhuur. Een afvalcontainer biedt de perfecte oplossing tijdens een verbouwing, waardoor u niet hoeft te sjouwen met uw inboedel. Uw spullen zijn veilig opgeborgen in onze afvalcontainer, direct voor uw deur. Bij ons kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht voor uitstekende service.

Een opslag container huren nabij Rosmalen voor opslag en verhuizing

Een afvalcontainer die u kunt huren nabij Rosmalen is niet alleen geschikt voor opslag tijdens een verbouwing, maar ook voor een efficiënte verhuizing. De ruime afvalcontainer maakt het vaak mogelijk om uw hele inboedel in één keer te verhuizen. Bovendien heeft u volledige controle over het laden en lossen van de container. De verhuurder zorgt alleen voor het plaatsen en vervoeren.

Eenvoudig een afvalcontainer huren nabij Rosmalen

Het huren van een afvalcontainer is eenvoudig. U selecteert de container op onze website, vult uw gegevens in en klikt op ‘bestellen’. Liever telefonisch reserveren? Geen probleem. Bel ons op 073 521 5249. Onze medewerkers staan u graag 24/7 te woord. Voor het ophalen van uw container kunt u ook terecht op onze website.

Meer dan alleen container huren Rosmalen..

Door onze centrale ligging kunt u, naast container huren Rosmalen, ook ver daarbuiten makkelijk een container bij ons bestellen. Wij zijn actief in o.a. onderstaande plaatsen in brabant.

Adres

Vinkenveld 2E
5249 JP Rosmalen
Telefoon: 073-5215249
E-mail: info@theoheijmans.nl
Ga naar contactpagina

Openingstijden

 Maandag  07:00-17:30
 Dinsdag  07:00-17:30
 Woensdag  07:00-17:30
 Donderdag  07:00-17:30
 Vrijdag  07:00-17:30
 Zaterdag  07:00-12:00

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

Verzenden

 

wijzer

Theo’s grote afvalwijzer: van groen- tot puinafval

Voor u een container huurt is het handig te weten onder welke categorie uw afval valt? Zo huurt u straks de meest geschikte container voor uw klus.
Bekijk de afvalwijzer

Meest gekozen containers