Container huren s-Hertogenbosch

Ben u van plan om een container te huren in s-hertogenbosch of omgeving? Wij van Heijmans staan graag voor u klaar. Als sinds 1988 verhuren wij containers aan zakelijk en particulier Noord-Brabant. Snel en goedkoop, én met een prima service. Heeft u een spoedklus? Wilt u snel een container huren s Hertogenbosch? Moet de container vandaag nog geplaatst worden en wilt u de container zo snel mogelijk geleverd hebben? Wij kunnen uw container in de meeste gevallen vandaag nog leveren. Bovendien hanteren wij aantrekkelijke tarieven. Theo Heijmans staat dan ook voor snel en goedkoop een container huren s-Hertogenbosch.

 

Afvalverwerking begint bij Theo Heijmans

Een Container huren s-Hertogenbosch begint bij Theo Heijmans. Theo Heijmans Transport en Containerverhuur verhuurt al sinds 1988 containers aan zakelijk en particulier Brabant. Zo kunt u bij ons een afvalcontainer of opslagcontainer huren, in verschillende maten. Wilt u een kleine container huren of heeft u juist een container nodig voor een groot project? Wij bieden containers van 2m3 tot 40m3.

Een container huren s-Hertogenbosch is bij vele projecten een goed idee. Groot bouwproject, een boom kappen of een kamer opknappen? U houdt altijd een hoop afval over. Door een container te huren, weet u zeker dat u dit afval snel en eenvoudig kwijt kunt. Een container huren begint bij het categoriseren van het afval dat u hebt. Dit bepaalt namelijk voor een belangrijk deel welke container wij voor u inzetten. Puin, hout, grond, groenafval, bouw- en sloopafval of afval van uw dak… Voor ieder afvalprobleem bieden wij een oplossing. Wilt u een container huren in Vught en hebt u daar hulp bij nodig? Wij helpen u graag bij uw keuze met een goed advies.

Klik hier om direct een container te huren in ‘s-Hertogenbosch

Container huren s-Hertogenbosch

Meer dan alleen een container huren in s-hertogenbosch

Snel en goedkoop een container huren kan niet alleen in Den Bosch, maar ook in de rest van Noord-Brabant. Wij zijn actief in o.a. onderstaande plaatsen:

Adres

Vinkenveld 2E
5249 JP Rosmalen
Telefoon: 073-5215249
E-mail: info@theoheijmans.nl
Ga naar contactpagina

Openingstijden

 Maandag  07:00-17:30
 Dinsdag  07:00-17:30
 Woensdag  07:00-17:30
 Donderdag  07:00-17:30
 Vrijdag  07:00-17:30
 Zaterdag  07:00-12:00

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

Verzenden

wijzer

Theo’s grote afvalwijzer: van groen- tot puinafval

Voor u een container huurt is het handig te weten onder welke categorie uw afval valt? Zo huurt u straks de meest geschikte container voor uw klus.
Bekijk de afvalwijzer

 

Meest gekozen containers