Container huren in omgeving Kerkdriel Velddriel

Een container huren in omgeving Kerkdriel of Velddriel? Al sinds 1988 verhuren wij containers aan zakelijk en particulier Noord-Brabant. Snel en goedkoop, én met een prima service.Theo Heijmans Transport & Containerverhuur is u graag van dienst.

 

Welke afvalcontainer kunt u het beste huren?

Om te bepalen welke afvalcontainer het beste past bij uw klus, is het van belang te weten welk afval u wilt afvoeren. Om snel een container te kunnen huren in Den Bosch, maakt u eerst een keuze tussen de verschillende afvalsoorten: puinafval, groenafval, hout, dakafval, grond of bouw- en sloopafval. Heeft u een spoedklus? Wilt u snel een afvalcontainer huren? Moet de container vandaag nog geplaatst worden en wilt u de container zo snel mogelijk geleverd hebben? Wij kunnen uw container in de meeste gevallen vandaag nog leveren. Bovendien hanteren wij aantrekkelijke tarieven. Theo Heijmans staat dan ook voor snel en goedkoop containerverhuur in Kerkdriel en Velddriel.
Klik hier om snel en goedkoop een container te huren in Kerkdriel Velddriel.

 

Goedkoop een container huren

Bij Theo Heijmans hanteren we aantrekkelijke tarieven, zodat u altijd goedkoop een container kunt huren. In ons assortiment vindt u voor elke klus de juiste container. Wij bieden zowel afvalcontainers als opslagcontainers, in vele verschillende soorten en maten. Weet u al welke container u wilt huren? U regelt het zelf online in drie eenvoudige stappen. Of vraag ons om advies om snel en goedkoop een container te huren in Den Bosch. We helpen u graag verder.

 

Theo Heijmans is snel, goedkoop en servicegericht

Snel en goedkoop een container huren in kerkdriel gaat bij Theo Heijmans niet ten koste van de kwaliteit en service. Zo zijn wij VCA-gecertificeerd en staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Bovendien zorgen wij voor een snelle wisseling van volle containers tegen lege. Op die manier bent u altijd verzekerd van een snelle afvoer van uw afval.

Container huren Uden

Meer dan alleen container huren Kerkdriel Velddriel

Service en kwaliteit staan, naast onze scherpe tarieven, bij ons zeer hoog in het vaandal. Snel en goedkoop een container huren kan niet alleen in Den Bosch, maar ook in de rest van Noord-Brabant. Wij zijn actief in o.a. onderstaande plaatsen:

Adres

Vinkenveld 2E
5249 JP Rosmalen
Telefoon: 073-5215249
E-mail: info@theoheijmans.nl
Ga naar contactpagina

Openingstijden

 Maandag  07:00-17:30
 Dinsdag  07:00-17:30
 Woensdag  07:00-17:30
 Donderdag  07:00-17:30
 Vrijdag  07:00-17:30
 Zaterdag  07:00-12:00

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

Verzenden

wijzer

Theo’s grote afvalwijzer: van groen- tot puinafval

Voor u een container huurt is het handig te weten onder welke categorie uw afval valt? Zo huurt u straks de meest geschikte container voor uw klus.
Bekijk de afvalwijzer

 

Meest gekozen containers