CONTAINER HUREN NABIJ BOXTEL

Wilt u een container huren in de omgeving van Boxtel? En bent u daarvoor op zoek naar een professionele partij in containerverhuur? Welkom bij Theo Heijmans Transport & Containerverhuur. Bij ons kunt u een afvalcontainer huren in vele verschillende soorten en maten.

Voor het huren van een afvalcontainer in Boxtel of omgeving, bent u bij Theo Heijmans aan het juiste adres. Al sinds 1988 zijn wij gespecialiseerd in containerverhuur. Met onze centrale ligging in Rosmalen, kunnen wij u in Boxtel snel en goedkoop van dienst zijn. Bovendien bieden wij voor iedere klus de juiste container. Zo bieden wij naast afvalcontainers ook opslagcontainers, hebben we verschillende containers voor verschillende afvalsoorten en is er uiteraard variatie in maatvoering van de afvalcontainers

Klik hier om direct een container te huren in Boxtel

WELKE CONTAINER KUNT U HET BESTE HUREN IN OMGEVING BOXTEL?

Een container huren in Boxtel begint met het categoriseren van uw afval. Hebt u te maken met houtafval, snoeiafval (groen), afval van uw dak, puin, grond of bouw- en sloopafval? Wij hebben voor iedere afvalsoort de meest geschikte container. Heeft u hulp nodig bij het bepalen welke afvalcontainer voor uw afval geschikt is? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

ONLINE AFVALCONTAINER HUREN IN 3 STAPPEN

Nadat u heeft bepaald met welk afval u te maken heeft, kunt u in drie eenvoudige stappen online uw container huren op onze website. Vul eenvoudig uw afvalsoort in, selecteer de container van uw keuze en vul uw gegevens in. Wij doen de rest! Heeft u snel een afvalcontainer van Theo Heijmans Transport & Containerverhuur nabij Boxtel nodig? In de meeste gevallen kunnen wij de afvalcontainer al dezelfde dag leveren. Daarbij kunt u bovendien rekenen op onze aantrekkelijke tarieven en onze prima service. Zo zijn wij 24/7 voor u bereikbaar op het nummer 073 521 5249, zorgen we altijd voor een snelle wisseling van volle containers tegen lege containers en zijn we VCA-gecertificeerd.

Meer dan alleen afvalcontainer huren Boxtel

Door onze centrale ligging kunt u bij ons, behalve voor afvalcontainer huren Boxtel, ook terecht voor het huren van een container in de rest van Noord-Brabant. Wij zijn actief in o.a. onderstaande plaatsen:

Adres

Vinkenveld 2E
5249 JP Rosmalen
Telefoon: 073-5215249
E-mail: info@theoheijmans.nl
Ga naar contactpagina

Openingstijden

 Maandag  07:00-17:30
 Dinsdag  07:00-17:30
 Woensdag  07:00-17:30
 Donderdag  07:00-17:30
 Vrijdag  07:00-17:30
 Zaterdag  07:00-12:00

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.

Verzenden

wijzer

Theo’s grote afvalwijzer: van groen- tot puinafval

Voor u een container huurt is het handig te weten onder welke categorie uw afval valt? Zo huurt u straks de meest geschikte container voor uw klus.
Bekijk de afvalwijzer

 

Meest gekozen containers