blank
Formaten

Grote afsluitbare zee-, opslagcontainer. Eventueel afsluitbaar.

Maten

Lengte:   6,00 m
Breedte: 2,50 m
Hoogte:  2,60 m

Totaalprijzen

Huur:
Transportkosten:
Opbergrekken (optioneel):
Prijzen incl. btw

€ 27,10 per week
€ 133,10 per transport
Optioneel

Werkgebied

Om logistieke redenen leveren wij onze diensten alleen binnen 25 kilometer (rijafstand) van ons depot. Tijdens het bestelproces komt automatisch naar voren of het afleveradres in ons leveringsgebied valt. Hieronder een indicatie van ons leveringsgebied.

blank
Beschadiging aan de ondergrond

Bij Theo Heijmans plaatsen we onze containers met de grootst mogelijke zorg. Toch kunnen we niet altijd voorkomen dat er beschadigingen en/of krassen optreden aan de ondergrond (wegdek, inrit). Om het risico op beschadigingen zoveel mogelijk te beperken, kunt u overwegen om zelf een stevige ondergrond te (laten) plaatsen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan rijplaten. Theo Heijmans kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele beschadigingen en/of krassen aan de ondergrond.

Beschadiging en/of schade aan de containers

Schade aan het gehuurde die tijdens de huurperiode is ontstaan dient onmiddellijk na ontdekking, doch uiterlijk binnen 48 uur na het ontstaan ervan, aan Theo Heijmans te worden gemeld. De huurder is aansprakelijk voor elke schade (waaronder o.a. ook water- en/of vochtschade) van het gehuurde, ongeacht de oorzaak of toedracht, ontstaan in de periode tussen in ontvangstname door de huurder en retourgave van het gehuurde aan de verhuurder.

Bestellen